Министерот за здравство Венко Филипче во дебатниот магазин на ТВ21 откри дека по завршување на пандемијата, ќе пие кафе со неговата најпозната обожувателка Лиде Лиде.

Имено, јавноста ја запозна Лиде Лиде преку интересните коментари на видеата од прес конференциите на министерот преку кои постојано го кани на кафе и разговор.