Пред неколку дена „Anti Aging Center by Promoitalia“ ја објави својата супер промоција за месец јули.

Најдобрите третмани сега се по промотивни цени, а со секој третман можете да си изберете и подарок.

Вашиот третман може да го закажете на 02/31 31 31 6 и 071 477 774