Дали некогаш сте помислиле дека треба да направите корекција на вашето лице со помош на хијалуронски филер?

Ако одговорот е „Да“, сега е вистинско време да промените се што ви ја нарушува самодовербата и со мала помош да ја постигнете целта.

Добро познатите „Anti Aging Center by Promoitalia“ во јулската понуда имаат фантастични промотивни цени само за Вас.

Еве што се може да се корегира на вашето лице со хијалуронски филер:

 • Спуштени краеви на веѓи
 • Темнопарална регија (слепочници)
 • Брчки помеѓу чело
 • Додавање на волумен во јаболчници
 • Корекција на нос
 • Подочници
 • Пополнување на ушните ресички
 • Дефинирање на долната линија на лицето „jawline“
 • Назолабилајни брчки
 • Пушачки брчки
 • Тенки усни
 • Подигнување на аглите на усните
 • Марионетни линии
 • Лифтинг и контурирање на средна и долна третина на лицето
 • Обликување на брада

Во нивната понуда на промоции за овој месец имате можност да одберете опции на филер од 1мл., 2мл. или 3 мл., а со тоа добивате и подарок!

Телефон за контакт: 02/ 31 31 31 6 и 071/ 47 77 74.

Во продолжение промоциите за месец јули: