Стефан Лазаров, телевизиското лице кое дебитираше преку емисијата „Ексклузив“ на сега веќе згаснатата телевизија 1ТВ, моментално го гледаме во утринската програма „Добро утро, секое утро“ на ТВ Алфа.

Покрај овој телевизиски ангажман, младиот Стефан Лазаров ветува нешто сосема ново – многу интересни и откачени видеа на Јутјуб во кои ќе ги гледаме естрадните личности во кола кај него. Смеа, забава, хумор, предизвици … следете го Стефан Лазаров во неговото ново “лудо“ шоу на Јутјуб.

Во продолжение погледнете ја првата емисија, во која Стефан се возеше со Лина Пејовска.