Познатиот Антонио Стојановски од „Два Бона“ има нова уникатна фризура.

Имено, тој решил да го промени својот имиџ, а за тоа се препуштил во вештите раце на фризерот и мејк ап артист Андреј Миске од популарниот фризерски салон „Ера“ во Штип.

Целото видео од транформацијата можете да го погледнете на Инстаграм профилот на Андреј Миске.