Се мислите за филери? Неколку факти за тоа зошто треба да ги одберете токму филерите од „Anti Aging Center by Promoitalia“.

  • Нивната врвна опрема и техники се гаранција за добивање на краен и посакуван резултат.
  • Користат висококвалитетни филери со докажан и долготраен квалитет.
  • Еден од филерите – SkinFill е првокласен филер на Промоиталиа кој ги дава сите посакувани резултати.
  • Процедурите се извршуваат од страна на професионални и стручни сертифицирани лица, кои имаат долгогодишно искуство во дејноста и ги следат сите иновации.
  • Секоја процедура се извршува на најбезбеден начин, во стерилни услови.
  • Тимот на Промоиталиа е секогаш отворен за бесплатни консултации и совети.

Нешто повеќе за SkinFill:

SKINFILL PLUS единствен филер кој е идеален за секоја намена што синергично ја комбинира безбедноста на хијалуронска киселина до технолошката еволуција.

  • Висококвалитетен италијански хијалуронски филер произведен од Промоиталиа
  • Достапен е во различни формувации кои се погодни за секоја потреба и секоја област од лицето.
  • Филерот е со максимална подносливост и толеранција од страна на пациентите.

Вашиот третман може да го закажете на 02/31 31 31 6 и 071 477 774.

Во продолжение прочитајте што се можете да корегирате на вашето лице со хијалуронски филер, и Имате подочници? – Еве како мезотерапијата може да ви помогне