Најдобриот центар „Anti Aging Center by Promoitalia“ ја продолжува јулската промоција и во август.

Па така, во нивната понуда на промоции и овој месец имате можност да одберете филер од 1мл., 2мл. или 3 мл., а со тоа добивате и подарок!

Вашиот третман може да го закажете на 02/31 31 31 6 и 071 477 774.