Брзо и лесно кажете им СТОП на брчките во најдобриот центар против стареење во Македонија – „Anti Aging Center by Promoitalia“ и добијте подарок.

Имено, се работи за убедливо најкористената и најпознатата супстанца против брчки – безвременскиот ботокс.

Ботоксот е одличен избор за третирање на вертикалните линии меѓу очите, како и брчките на носот, брчките на аглите на очите, брчки на челото, како и исправање на асиметријата на капаците или веѓите.

Третманот е безболен и трае само 15 минути, со неколку кратки убоди, а по неколку дена ќе приметите дека гримасите кои ги создавале брчките веќе не можете да ги правите.

Две недели после третманот ќе имате полн ефект, односно губење на мимичните брчки.

Имено, инјекциите на ботокс се исклучително безбедни и ги аплицира едуциран доктор.

Закажете го вашиот третман на 02/31 31 31 6 и 071-477-774 и уживајте во еликсирот на младоста.

Во продолжение погледнете ги и останатите промоции.