Во месец септември препуштете се во вистинските раце и направете ја вашата долгоо посакувана промена.

Еден од најдобрите центри во Македонија „Anti Aging Center by Promoitalia“ овој месец изненадува со својата промоција.

Па така, подмладување, регенерација и лифтинт на цело лице чија цена изнесуваше 62.000 денари, сега можете да го искористите за само неверојатни 35.000 денари.

Овој пакет се состои ботокс 2 зони, филер 3 мл, 10 конци и, секако, најмагичниот PRP.

Во продолжение останатите третмани по промотивни цени:

Закажете го вашиот термин на 02/31 31 31 6 и 071/477-774 и дочекајте ја есента полни со убавина и елан.