Статистичките податоци велат дека усните и насмевката се на самиот врв на списокот со нештата што прво ги забележуваме кај некоја личност.

Убавите и светли усни со нивната сензуалност едноставно мамат бакнежи, затоа дамите сакаат да ги имаат, а посилниот пол сака да ги гледа.

Како централен дел на долниот дел од лицето, треба да се посвети големо внимание на усните и затоа тие треба да бидат пропорционални и симетрични со цел да се даде хармонија на целото лице.

Знаеме дека опуштените усни, особено во аглите, создаваат линија што паѓа и прави тажен израз на лицето што никој не го сака.

Голем број жени се незадоволни од изгледот на усните и повеќето од нив корегираат разни недостатоци со своите вештини за шминкање. Има и такви кои се плашат од корекции поради дилемата како ќе се изгледа крајниот ефект,

Доколку сакате да имате убави и полни усни, сакате да го промените обликот на усните или да исправите одредени асиметрии за да добиете совршена форма, топло ви ги препорачуваме најдобрите „Anti Aging Center by Promoitalia“ кои се тука за да ги задоволат сите вашите потреби.

Третманот не спаѓа во болна процедура, се користи локален анестетик, а третманот трае околу 15-20 минути.

Откако се нанесува анестетик, во усните се аплицира хијалуронски филер со ултра тенки иглички на неколку места со цел ефектот да биде што по природен. Хијалуронот прецизно се дозира и постепено се додава онолку количина колку ви е потребна.

Овој месец промотивна цена има и на еден од најдобрите филери за усни Teosyal Kiss – 1 милилитар за само 12.000 денари.

Затоа, блескајте со својата појава полни со самодоверба! Закажете го Вашиот третман на 02/31 31 31 6 или 071/477-774.

Во продолжение неколку фотографии од задоволни клиенти: