Сигурно веќе сте чуле за третмани во кои критичните области на телото се завиткани во фолија, за побрзо губење на масни наслаги и целулит.

Уверени сме дека од најдобриот центар во Македонија „Anti Aging Center by Promoitalia“ го очекувате само најдоброто, па така е и овој пат.

Во нивната понуда е иновативна метода која дава убедливо најдобри резултати.

Ви го претставуваме Vacuslim 48.

Се работи за професионален третман за елиминација на масни наслаги и целулит. Сосема е природен, безбеден и нема несакани ефекти, додека пак резултатите се неверојатни. Сантиметрите исчезнуваат, кожата се затегнува, метаболизмот се забрзува, се исфрла водата, а телото се ослободува од штетните материи.

Vacuslim 48 локално ги топи масните наслаги и ја затегнува кожата. Со комбинација на сериски препарати и специјално дизајнирана вакуумска „кеса“, можно е да изгубите неколку сантиметри во обемот на половината, бутовите, задникот или надлактиците за време на само еден третман. Губењето на сантиметри е индивидуално и се движи од 4 до 14 см по третман.

Vacuslim 48 може да се користи како самостоен третман, или како додаток за да се постигнат подобри и побрзи резултати во други третмани против целулит, како што се:

 • Мадеротерапија
 • Антицелулитни масажи
 • Кавитација

Овој третман се препорачува за секој што сака затегната и поубава кожа, како и елиминирање на масните наслаги и целулитот. Тој е многу ефикасен при забрзување на процесот на слабеење и исфрлање на вишокот вода од телото. Третманот е безболен, сосема природен, со релаксирачки ефект.

Третманот започнува со испитување на состојбата на кожата и целулитот, потоа се мери обемот по регии. По мерењето, се нанесуваат два вида серум (топол и ладен), а потоа се навлекуваат Vacuslim 48 кеси и се прави вакуум. По половина час лежење, кесата се отстранува и започнува рачна масажа или друг третман против целулит. Во оваа фаза на третманот се користат специјални масла од серијата Vacuslim 48.

Многу е важно за време на прегледот да се укажат на можни проблеми со циркулацијата, проширени вени или капилари. Во такви ситуации, не се применува топол гел. По третманот, се јавува чувство на олеснување и леснотија на телото.

Ефекти од третманот:

 • Намалување на обемот
 • Подобрување на изгледот и тонусот на кожата
 • Елиминација на вишок течности
 • Распаѓање на масните наслаги
 • Лимфна дренажа

За да го постигнете саканиот ефект, потребно е да се направи серија третмани (се препорачуваат 6), како би постигнале што повеќе видлив ефект. Третманот е потполно безбеден и може да се повторува се додека не се постигнат саканите ефекти.

Она што го прави Vacuslim 48 значително различен од сличните третмани се природните состојки и компоненти кои продираат и активираат процеси длабоко во ткивата. Вакуслим е како терапија со антидекулит со мадеро терапија.

Ова се активните компоненти на Vacuslim 48 и нивното влијание на ткивото.

 • L-Carnitine – има силно влијание врз процесот на оксидација на масни киселини. Тоа всушност помага во транспорт на маснотии до митохондриите што резултира со согорување на маснотиите во енергија.
 • RonaCare Rutinesulfate – помага на периферната циркулација. Ја прави кожата млада и убава. Ова, во основа, овозможува снабдување на ткивото со хранливи материи и ги отстранува штетните.
 • Caffeine – силен антиоксиданс кој ја разбива маснотијата во подлабоките слоеви на кожата. Ја подобрува микроциркулацијата.
 • Thermolate – ги загрева ткивата, што е многу важно во процесот на топење на масните наслаги и целулит.

Сега веќе постои полесен и поедноставен начин за да им кажете збогум на масните наслаги и целулитот.

Закажете третман на 02/3131316 и 071/477-774.

Во продолжение септемвриската промоција на најдобриот центар „Anti Aging Center by Promitalia“.