Велат дека октомври е месец со посебна есенска енергија и смиреност, па затоа врвниот тим на „Anti Aging Center by Promoitalia“ повторно излегува со совршена октомвриска промоција.

Во оваа понуда имате неколку пакети по многу намалени цени.

Третманите за контурирање, лифтинг и подмладување на лицето кои инаку би ги платиле 66.000 денари, сега може да и добиете за само 35.000 денари.

Овој пакет содржи:

  • Филер Skinfill/Amalian 2 мл.
  • 4 конци за лифтинг од 9 цм.
  • 10 конци за лифтинг од 4 цм.
  • Celluform Plus 1 третман (липолитик за топење на подбрадок)
  • IDEBAE 4 третмани (мезотерапија за лифтинг)

Нема подобар тајминг за да ја направите посакуваната промена, затоа не се мислете и закажете го вашиот третман на 02/31 31 31 6 или 071/477-774.