Ве запознаваме со моќниот медицински апарат на „Anti Aging Center by Promoitalia“ – Proellixe.

Proellixe e вибрирачка платформа која ќе ви помогне да го зајакнете и енергизирате вашето тело без болка и физички напор.

Еве што може да добиете со помош на вибрациите:

  • Да изгубите сантиметри во обем
  • Да ја подобрите структурата на коските
  • Да ја подобрите циркулацијата
  • Да ја зајакнете мускулната маса
  • Да се измазни кожата

Инаку, 10 минутно вибрирање на целото тело со овој уред дава еднаков ефект како да сте биле во теретана час и половина.

Контакт телефон: 02/ 31 31 31 6 и 071/ 47 77 74

Во продолжение видео од тоа што се случува во телото додека сте на платформата.