Ве запознаваме одблиску со еден од најмоќните медицински апарати кои се наоѓаат во најпознатиот центар во Македонија – Anti Aging Center by Promoitalia.

Се работи за Proslimelt, ултразвучна кавитација со нискофреквентен ултразвук, што овозможува брза редукција на масти.

Ова е една од најефикасните терапевтски техники во естетската медицина.

Има изразен ефект врз масното ткиво што резултатите се споредливи дури со хируршката липосукција.

Индикации за кавитација:

  • Третман на масни наслаги во проблематичните области како абдомен, странични површини, бутови, задник, грб, раце и нозе.
  • Намалување на волуменот на поткожното масно ткиво
  • Намалување на фиброзата
  • Корекција на тонус
  • Еластичност на кожата

Совршеното тело е возможно, само доколку им дозволите на вистински професионалци да се погрижат за вас, а тоа дефинитивно е тимот на Промоиталиа.

Вашиот третман може да го закажете на добро познатиот телефон – 02/ 31 31 31 6.