Најдобриот центар во регионот, „Anti Aging Center by Promoitalia“ вчера ја објави својата мега ноемвриска промоција во која можат да се најдат сите добро познати третмани по многу намалени цени.

Една од нив е и подмладување, регенерација и лифтинг на средно лице.

Овој пакет содржи:

  • Филер 3 мл.
  • 10 конци за лифтинг од 4 цм.
  • Биоревитализатор 2 мл.
  • Ginger Design 3 третмани (мезотерапија за лифтинг на лице)
  • PRP за лице 1 третман

Овој специјален пакет досега чинеше 73.000 денари, додека пак во месец ноември може да биде ваш за само 37.000 денари.

Чувството на убавина доаѓа одвнатре, кога вашите критериуми и очекувања за себе ќе бидат исполнети.

Затоа не се мислете и препуштете се на вистински професионалци – закажете го вашиот термин на 02 31 31 31 6 и 071 477 774..