Музичкото дуо „Два Бона“ го објавија својот најнов видеозапис за темата „Candy“ односно „Бонбона“ преведено на македонски и со тоа поставија нов стандард во домашниот етер.

Видеозаписот на видео сервисот Јутјуб може да се гледа во импресивна 8к резолуција која носи неверојатни детали.