Поради преголемиот интерес од последната промоција, на барање на клиентите, најдобриот центар во регионот „Anti Aging Center by Promoitalia“ одлучи и во првиот месец од Новата година да ја продолжи промоцијата и да ве израдува со истите третмани кои се покажале како Ваши омилени!

Сите знаеме дека среќата доаѓа кога ние сме внатрешно исполнети и задоволни, па затоа нека новата година ви ги донесе промените кои оддамна сте посакувале да ги направите.

Вашиот термин можете да го закажете на: 02 31 31 31 6 и 071 477 774