Нашиот најпопуларен пејач и воедно единствен македонски победник на најгледаното балканско музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“, Ристе Ристески батериите ги полни на Копаоник во соседна Србија.

На фотографиите кои ги сподели на својот Инстаграм профил веднаш ќе го забележите неговиот нов имиџ и брада, но и понатаму е во топ форма и вистински фраер.