Еден од најталентираните и најпознатите актери во регионот Васил Зафирчев на својот Фејсбук профил објави позитивни ефекти од познатиот V carbon третман на „Anti Aging Center by Promoitalia“.

Инаку, станува збор за револуционерно откритие за нега на лице – црна маска која воедно е првиот antiaging пилинг со активен карбон.