Младиот, но исклучително талентиран фолк пејач Марко Тодороски ја објави својата нова патриотска песна која го носи насловот „Земја наша“.

На песната како автори се потпишуваат Бојан Ѓошиќ (музика), Бојан Кузманоски (аранжман) и Натка Ѓошиќ (текст).

Иако има голем талент за пеење, Марко своето образование го насочил кон медицината. Моментално е студент на Високата медицинска школа во Битола.

Во продолжение „Земја наша“ од Марко Тодороски. Уживајте!