Дали некогаш сте помислиле дека треба да направите корекција на вашето лице или пак, да го доведете своето тело до совршенство?

Доколку одговорот е Да, овој месец имате фантастична промоција во најдобриот центар на Балканот – „Anti Aging Center by Promoitalia“.

Имено, Промоиталиа, покрај редовната месечна промоција во која може да се пронајдат најпознатите третмани по намалени цени, овој месец се одлучи на многу поголем попуст, односно 50% намалување на цените на третманите.

Препуштете се на вистински професионалци и направете ги корекциите кои ги посакувате, сакајте се себе си и чувствувајте се самоуверено и исполенето.

Вашиот термин може да го закажете на телефонските броеви: 02/31 31 31 6 или 071/477-774.