Ни пристигна сончевиот март, а со тоа и најновата промоција од најдобриот центар на Балканов, Anti Aging Center by Promoitalia.

Имено, новата понуда се состои од совршени третмани и процедури наменети баш за овој период од годината.

Затоа не се мислете и во најубавиот месец, посветен на жените, препуштете се во рацете на професионалниот тим и направете го вашиот долгоочекуван третман.

Вашиот третман можете да го закажете на 02/31 31 31 6 или 071/477-774.