Статистиката вели дека усните и насмевката се на самиот врв на списокот со работи кои што прво се забележуваат кај некоја личност.

Па затоа на лицето треба да се посвети големо внимание.

Голем број од жените се незадоволни токму од изгледот на усните и се обидуваат да ги корегираат со своите вештини за шминкање, но постои и подобар начин.

За само 20 минути можете да имате убави и полни усни.

Можете да го промените обликот на усните или да исправите одредени асиметрии за да добиете совршена форма, а за таа цел топло ви ги препорачуваме најдобрите во регионов – „Anti Aging Center by Promoitalia“ кои во најубавиот месец на жената имаат 2 специјални опции на филери Skinfill или Amalian.

Овие два филера овој месец можете да ги пронајдете по цена од само 9 илјади денари.

Сега е време да излезете и да бидете полни со самодоверба! Вашиот третман може да го закажете на 02/31 31 31 6 или 071/477-774.

Во продолжение целосната мартовска промоција на Промоиталиа: