Симона Марковска е најновото лице на домашната сцена кое навестува обновување на естрадата.

Вашиот глас и е потребен за да победи на онлајн избор за најдобра изведба, а својот глас го давате со притискање „лајк“ на нејзиното видео.

Екипата на Idol.mk и посакува успешен почеток на музичката кариера.