Вашиот омилен центар за убавина го промени работното време поради новиот полициски час и сега можете да закажете третман од понеделник до петок во временскиот период од 10 часот наутро, па се до 18 часот.

Закажете бесплатна консултација или термин за интервенција на веќе добро познатите телефони 071 477 774 и 02 31 31 316.