Единствениот комплетен центар против стареење во Македонија, „Anti Aging Center by Promoitalia“ одбележа 6 години откако за прв пат ги отвори своите врати и понуди светски услуги на балканскиот пазар.

Иако роденденот го слават во услови на светска пандемија, сепак целиот тим на чело со сопственичката Олгица Стојмировиќ повторно подготвија несекојдневно изненадување и ги поместија стандардите во секторот.

Видеото погледнете го во продолжение, а ние им посакуваме уште долги години цврсто да стојат на врвот.