Една од најдобрите работи кога станува збор за лето е времето кое го поминуваме на плажа, но доколку не сме задоволни со изгледот на нашето тело, тоа може да биде непријатно искуство.

Вишокот килограми веќе не треба да e проблем, затоа што најдобриот центар на Балканов, „Anti Aging Center by Promoitalia“ се грижи за нас и секогаш има совршено решение.

Промоиталиа во својата јунска понуда има промоција на пакет со кој за кратко време може да го постигнете своето совршено тело и слободно да уживате на плажа.

Се работи за специјален пакет од 2 третмани Криолиполиза, 4 третмани Кавитација и 6 третмани Vibrolight.

Криолиполизата е не-инвазивна процедура која нежно и ефикасно ги отстранува маснотиите од определени области од телото, а за кратко време можете да имате забележливи резултати во проблематичните области како што се половина, грб, надлактици, бутини, колкови итн.

Kавитација е метода на парцијално отстранување на масните клетки и целулит со ултразвук. Тоа е неинвазивна и безболна терапија која овозможува брзо, сигурно и ефикасно преобликување на телото. Масните наслаги во поткожното ткиво се разбиваат, што директно резултира со намалување на обемот во третираниот дел на телото.

Vibrolight е најефикасното решение за отстранување на целулитот и масните наслаги. Се работи за најиновативна технологија за контурирање на тело и намалување на сите фази на целулитот. Оваа технологија овозможува постојана мускулна активност, моментална мобилизација на масти ослободени од страна на масните клетки, лимфна дренажна стимулација, без оштетување на околното ткиво и црниот дроб.

Во само неколку минути, оваа методологија го: забрзува метаболизмот, ги елиминира мастите,ја стимулира дренажата и ја корегира силуетата.

Запомнете, се уште не е доцна да отидете на консултација, и вашето тело да го доведете во топ форма!

Вашиот третман може да го закажете на 02/31 31 31 6 или на 071/477-774

Во продолжение погледнете ги и останатите промоции за овој месец: