Со почеток во 19:30 часот во среда (30 јуни) во Ново Лисиче ќе се одржи концертен спектакл со Даниел и Група Респекти.

Спектаклот е збогатен со стенд-ап шоу со најдобриот Бојан Велевски, како и диџеј Бабура Јуниор.

Дојдете и уживајте на најдобрата забава оваа среда во Скопје!