„Anti Aging Center by Promoitalia“ пред неколку дена ја објави својата жешка промоција за месец јули.

Овој месец имате можност да купите еден третман по многу промотивна цена и да си одберето подарок.

Уживајте во Вашата убавина и самодоверба во најубавото годишно време и закажете си третман на 02/ 31 31 31 6 или 071/ 47 77 74.