Најпопуларниот Центар против стареење во Македонија и регионот, „Anti Aging Center by Promoitalia“ ја објави својата нова промоција за месец август.

И повторно, во оваа понуда се наоѓаат подароци.

Имено, доколку купите еден третман, може да си изберете друг сосема бесплатно!

Закажете си третман на 02/ 31 31 31 6 или на 071/ 47 77 74 и препуштете се во рацете на вистински професионалци.