Се вели дека септември е месец на сите позитивни промени, па затоа специјалната септемвриска промоција на еден од најдобрите центри во регионов „Anti Aging Center by Promoitalia“ е фокусирана токму на оние третмани кои никако не смеете да ги пропуштите.

Понудата содржи 2 филери од 1 мл. соодветен за цело лице по цена од 9,000 денари (намален од 12.000), и од 4 мл. за контурирање на лице – 26.000 денари (намален од 40.000).

За оние кои се фокусирани за здрава, убава и негувана коса, Промоиталиа нуди и специјален Пакет за коса составен од 3 PRP третмани и 4 Hair Plus по цена од 18.000 денари (намалена цена од 36.000).

Направете ја Вашата есенска промена и не заборавајте дека Вие сте најважни! Закажете го вашиот термин на добро познатите броеви 02/31 31 31 6 и 071/477 – 774

Во продолжение и останатите промоции: