Здравата и негувана коса отсекогаш била знак за здраво тело и целосна благосостојба, а токму тоа е првото нешто кое го забележуваме кај луѓето кои ги гледаме за прв пат.

Иако ова најчесто е проблем на мажите, во последно време со истиот проблем се соочуваат и се поголем број на жени, а тоа може да предизвика вознемиреност, како и нарушување на самодовербата. Но, што можеме да направиме доколку истата започнува да опаѓа и да го губи својот сјај?

Најпознатиот центар „Anti Aging Center by Promoitalia“ има совршено решение. Во месец септември има промоција на Пакет за коса, па така само овој месец можете да го најдете по цена од 18.000 денари.

Се работи за комбинација на процедури кои го спречуваат опаѓањето на косата и потикнуваат раст, а со реализирање на интензивна биостимулација на ткивото се постигнуваат вистински резултати.

Цената на Пакетот за коса е 18.000 денари (намален од 36.000) и истиот содржи 3 PRP и 4 Hair Plus.

Сите Вие заслужувате да имате убава коса, затоа не губете надеж и време на препарати кои можеби дополнително ќе го влошат вашиот проблем и закажете го вашиот термин на 02/31 31 31 6 или 071/477-774.