Младиот и талентиран музичар Огнен Здравковски стана дел од големото семејство на најпознатиот балкански центар „Anti Aging Center by Promoitalia“.

Од центарот објавија фотографија од потпишување на договорот за бренд амбасадор.

„Огнен добредојде во семејството на Promoitalia и ти благодариме што сме твојот единствен избор за нега и убавина. Ова е само уште една потврда дека сме прв избор и кај машката популација“, напишаа од Promoitalia.