Велат дека есента е одличен период за максимално да се посветите на својата нега и убавина.

Затоа, овој месец од најпознатиот балкански центар „Anti Aging Center by Promoitalia“ подготвија нова промоција на многу процедури по одлични цени.

Закажете го навреме Вашиот термин на добро познатите броеви 02/3131316 или на 071/477774.

Во продолжение сите третмани кои моментално се на промоција: