Адел го промени личниот опис: Погледнете како изгледа сега!

Познатата пејачка Адел стана ѕвезда на вечерта откако се појави на роденденската забава на својот пријател и колега Дрејк.

После сите драми кои ги помина, гласините за љубовниот живот, критиките за изгледот и притисокот на старата слава, Адел денеска е по елегантна и послаба.

Во продолжение погледнете како изгледа денес: