Александра и Даниел со жешки фотографии од Миконос

Најпознатиот фризер и make-up артист Даниел Николовски и професионалниот фитнес инструктор Александра Наумовска деновите од годишниот одмор ги користат за летување на хит дестинацијата Миконос каде летуваат и многу регионални и светски ѕвезди.

Дека одлично си поминуваат доказ се фотографиите кои ги споделуваат на своите социјални мрежи кадешто привлекуваат огромно внимание и позитивни реакции.