Александра Наумовска има нова љубов – кој го освои нејзиното срце?!

Дамата која постојано ја гледаме како напорно тренира во фитнес центарот на „Гранд Плаза“, Александра Наумовска преку социјалните мрежи го објави изненадувањето кое и го подготвило новото момче.

Од фотографиите може да се забележи дека изненадувањето е направено со многу труд и љубов, а мистериозното момче има навистина префинет вкус.

Кое е мистериозното момче кое успеало да го освои срцето на Александра, останува да дознаеме во наредниот период.