Брзо и ефикасно моделирање на телото

Се ближи лето, а вие сакате да намалите килограми? Брзо и евтино моделирање на телото со 12 ефикасни третмани само во „Anti Aging Center by Promoitalia“.

ALL INCLUSIVE моделирање на тело:

 • 1 Криолиполиза
 • 1 Celluform
 • 1 Proellixe
 • 1 Кавитација
 • 1 Vacuslim 48
 • 1 Антицелулитна масажа
 • 1 Vibrolight
 • 1 Мадеротерапија
 • 1 Рачна лимфна дренажа
 • 1 Сауна
 • 1 RLC
 • 1 Provave ice

Телефонот за информации и закажување е 02 / 31 31 31 6.