„Deveti krug“ е тука: Слушнете ја првата песна на Луна Џогани

Неколку минути после 14:00 часот првиот сингл „Deveti krug“ на Луна Џогани ја здогледа светлината на денот.

Таа е веќе на Youtube, а се работи за песна за која новата пејачка вели дека е автобиографска и опишува се што таа доживеала во првата сезона на „Задруга“

Музиката е на Славко Миловановиќ, текст Виолета Михајловска, додека пак зад аранжманот стои Дарко Димитров.

Пратечи вокал е младата и талентирана Антониа Гиговска.