Др. Екатерина Набакова препорачува: PRP третман за прекрасно лице

Др. Екатерина Набакова од „Anti Aging Center by Promoitalia“, специјалист по дерматовенерологија и anti-aging медицина, како и сертифициран тренер на глобално ниво, го препорачува PRP третманот за хидратација, совршен тен и намалување на брчките.

Само во месец јануари со купување на PRP третманот имате можност да добиете уште еден PRP третман бесплатно за подобар резултат.

Шест причини зошто да направите овој третман:

  1. Длабинска хидратација на лице
  2. Измазнување на мимичните брчки како резултат на поттикнување на изработка на колаген и еластин.
  3. Затворање на порите
  4. Изедначување на тенот на лицето
  5. Регенерација на лузни
  6. Затоа што се најдобри во својата работа

Вашиот термин може да го закажете на 02/ 31 31 31 6