Др. Симона Поповски препорачува: Celluform

Познатата пејачка и докторка по општа медицина, Симона Поповска, ви препорачува иглена мезотерапија за тело – Celluform.

Само во месец јануари со купување на овој третман имате можност да одберете подарок кавитација или криолиполиза.

Шест причини зошто да направите иглена мезотерапија за тело – Celluform

– Препарат за хемиска липосукција

– Намалување и отстранување на целулитот како и задршката на течности

– Помага во измазнување на кожата

– Го забрзува метаболизмот

– Брз и видлив ефект особено во намалувањето на вашиот обем.

Закажете го Вашиот термин на 02/ 31 31 31 6 и проверете зошто „Anti aging center by Promoitalia“ е најдобар во градот и има огромен број на презадоволни клиенти.