Елена Петреска како светска дива на финалето на „Ѕвезда Број 1“

Македонската популарна пејачка и уметнички директор на талент шоуто „Ѕвезда Број 1“, Елена Петреска ги засени сите присутни на големото финале со својот изглед.

Петреска за оваа прилика избра краток виолетов фустан со кој ја истакна својата фигура и долги нозе.