Елеонора Миљковиќ е новиот член на Промоиталиа

Прекрасната Елеонора Миљковиќ стана дел од големото семејство на единствениот и најдобар комплетен центар против стареење во Македонија – Anti Aging Center by Promoitalia.

Елеонора е дипломиран правник, модел и единствен претставник од Македонија во мега популарното реално шоу „Задруга 2“.