Ервин ги израдува обожавателите со нова фото сесија

Популарниот фитнес тренер и модел, Ервин Мујаковиќ ги изненади обожавателите со нова фото сесија.

Фотографиите се дело на талентираниот Стефан Соколовски, а направени се во луксузен хотел во Скопје.