Ервин Мујаковиќ ги развеселува фановите додека седат дома

Манекенот Ервин Мујаковиќ смисли одлична идеја да се пошегува со своите фанови и малку да ги расположи додека седат дома поради новиот коронавирус.

– Набавивме тоалетна за една година, нема ништо да ни биде, бидете спокојни, напиша Ервин објавувајќи фотографија на која има повеќе ролни тоалетна хартија.

Фановите не го поштедија, па го прашаа дали ќе им позајми, ако снемаат.