Ервин повторно ќе глуми во спот – овој пат со Оља Бајрами

Популарниот фитнес тренер и манекен, Ервин Мујаковиќ јавноста ќе го види и во најновиот видеозапис на Оља Бајрами. Ова ќе биде негов седми видеозапис по ред.

Неофицијално, покрај бројните ангажмани, неофицијално дознаваме дека фитнес тренерот е во преговори за договор со голем европски ланец на спортски продавници.