Еве каде загина Коби Брајант

Цел свет е потресен од веста за легендарниот Коби Брајант кој загина заедно со четири лица во Калабас.

Ова е првото видео од несреќата која го однесе еден од најдобрите кошаркари во историјата.

https://twitter.com/airplusnews_EN/status/1221517304741203969