Еве како вчера изгледаше плоштадот Македонија?

Повеќе од 60.000 посетители вчера беа на плоштадот Македонија и заедно со легендарната ѕвезда Дино Мерлин ја дочекаа Новата 2020 година.

Еве како изгледаше плоштадот: