Extravaganza направи преработка на шпанската QUIEN од Пабло Алборан

Музичка група Extravaganza направи преработка на шпанската позната песна QUIEN од Пабло Алборан.

Текстот е на Јовче Воденичаровски, а аранжманот на Хари Котларовски.

Уживајте: