Extravaganza со набиена декемвриска агенда: Еве каде настапуваат!

Со исполнета музичка агенда музичката група Extravaganza на кои претходно бевме сведоци на нивните две авторски песни нудат голема декемвриска програма во локалите ширум Македонија.

Периодов кој следува е максимално ангажиран и работен за нив, велат Крсте и Јовче.

Имено, и покрај набиената агенда тие наоѓаат време и енергија да им пренесат на публиката стари меѓутоа и нови хитови на кои континуирано работат.

Ова претставува уште една надеж дека младите артисти како Extravaganza ќе го најдат својот пат до светското музичко небо.

Ова се локалите во кои ќе настапат: Пивница Стар град, Local&Kitchen bar, ТНТ Струмица, Friends-bar&Gril и други.